Hogeschool van Amsterdam

Open dag Biomedische Technologie

26 oktober 2021 17:00-21:00

Tijdens de online open avond op 26 oktober maak je kennis met de opleiding Biomedische Technologie. Docenten en studenten vertellen je meer over de opleiding en er is gelegenheid om vragen te stellen via de chat. Op 30 oktober kun je komen kennismaken op locatie. Je kiest zelf wat je wilt doen: alleen deelnemen aan de online open dag, alleen komen kennismaken op locatie, of beide. Ons advies is om eerst de online open dag van een opleiding mee te maken voordat je komt kennismaken op locatie. Bij de online open dag krijg je veel informatie over de opleiding. Zo haal je meer uit de kennismaking.

Programma dinsdag 26 oktober

Online open dag op 26 oktober tussen 17.00 en 21.00 uur

Live presentatie

Docenten en studenten vertellen je tijdens een opleidingspresentatie meer over de opleiding en beantwoorden live al je vragen.
Start om: 17:00 uur, 18:00 uur en 19:00 uur.
Elke sesessie duurt ongeveer 45 minuten.

Programma zaterdag 30 oktober

Kennismaken op locatie op 30 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur. Tijdens het aanmelden kies je een tijdslot van ongeveer 1 uur. In dit tijdsbestek kun je deelnemen aan het programma.

Kennismaken op locatie

Het programma bestaat uit korte workshops bij 5 verschillende thema's: Elektronica, Biochemie, Data en AI (Artificial Intelligence), Ethiek en Productontwikkeling. Daarnaast kun je in met gesprek met studenten en docenten.

Richtlijnen Covid 19

De HvA volgt de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment gelden er geen beperkende maatregelen voor het kennismaken op locatie. Je hoeft ook geen vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag te laten zien. Wel blijven de hygiëneregels van kracht en vragen we regelmatig een zelftest te doen. Als je wilt kun je een mondkapje dragen of anderhalve meter afstand houden. Mochten de maatregelen worden aangescherpt, dan informeren we je daarover.

Bij het kennismaken op locatie is geen vrije inloop. We vragen je om je voor alle programmaonderdelen aan te melden. Sommige programmaonderdelen hebben een maximum capaciteit. Vol is vol. Met het oog op brandveiligheid en luchtventilatie geldt een maximum aantal personen in verschillende ruimtes op locatie. Bij programmaonderdelen in die ruimtes geven we voorrang aan studiekiezers. We hopen op begrip hiervoor van ouders en verzorgers.

Volgende open dagen