Participatie HvA

Heb jij een plan voor een activiteit of evenement?

12 okt 2018 11:10 | Studentenzaken

Bezig met het organiseren van een activiteit of evenement? Is het idee er, maar zijn de financiën nog niet rond? Dan is het Participatie Fonds misschien iets voor jou!

Het Participatie Fonds biedt financiële ondersteuning aan studenten(organisaties) binnen de HvA voor het organiseren van activiteiten. Dit kan bijvoorbeeld het organiseren van een debat zijn, het uitbrengen van een nieuwsbrief voor je opleiding, of het organiseren van een verbindende activiteit met andere HvA-studenten.

Is dit iets voor jou als student en/of organisatie, twijfel dan niet en op de pagina van het Participatie Fonds voor meer informatie en het indienen van een aanvraag!

Let op: het Participatie Fonds is bedoeld voor financiële ondersteuning met betrekking tot het mogelijk maken van activiteiten en evenementen. Het is nadrukkelijk niet mogelijk om met gelden uit het fonds individuele personen te betalen (uitbetaling van uren), maar alleen voor bekostiging van uitgaven voor bijvoorbeeld materialen, zaalhuur, etc.