Hogeschool van Amsterdam

+FinanceLab

De Financial van de toekomst

Project

Er zijn veel ontwikkelingen in de financiële wereld. Welke eisen stellen mogelijke werkgevers aan de financial? Wat vraagt het werkveld en wat vragen de beroepsorganisaties zoals NBA, VRC, IIA?

Het afstudeertraject

Tijdens je afstudeertraject verdiep je je in het onderwerp. Je bestudeert allereerst de literatuur: er wordt namelijk veel geschreven over de toekomst van de financiële wereld. Wat zeggen al die artikelen?
Daarnaast houd je interviews met vertegenwoordigers van beroepsorganisaties en/of financiële instellingen. Welke eisen stellen zij aan de financial van de toekomst?
De uitkomsten van je onderzoek kun je zetten naast de huidige opleiding. Biedt de HvA wat het werkveld vraagt?

Het mooie van dit afstudeertraject is dat je je tijdens je afstuderen je gelijk oriënteert op het werkveld waarin je komt te werken. Daarnaast kun je door het veldonderzoek (de interviews die je houdt) gelijk een mooi netwerk opbouwen.

Contact

Heb je interesse in dit onderwerp? Vanuit het +FinanceLab kun je op dit onderwerp afstuderen. Het betreft een afstudeertraject van twintig weken, te beginnen in februari 2018. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gert de Jong.

Wil je in aanmerking komen? Stuur dan een motivatiebrief plus cv aan g.p.de.jong@hva.nl of n.a.ariens@hva.nl.

Gepubliceerd door  CAREM 17 januari 2018