Goede opkomst bij Excellentiemarkt DEM

15 dec 2011 15:37 | Afdeling Communicatie

Op 14 december vond bij de Hogeschool van Amsterdam, locatie Leeuwenburg, de excellentiemarkt van domein Economie en Management plaats. Met een opkomst van 200 geïnteresseerde hva-studenten en docenten was het een geslaagde middag waarbij er veel positieve energie in de lucht hing.

Studenten, docenten, ouders en bedrijven

Studenten en docenten van diverse HvA-locaties, betrokkenen vanuit het bedrijfsleven en enkele ouders wilden meer weten van de Excellentieprogramma's die DEM aanbiedt. Alle studenten werden geïnformeerd over de beschikbare excellentieprograma's. Het gaat hierbij om Studium Excellentie (voor 1ste en 2de jaars studenten) en het Honours Programma (voor 3de en 4de jaars studenten).

Vanuit het bedrijfsleven waren PricewaterhouseCoopers, ING, Dienst Maatschappelijk Ontwikkeling en The Talent Company aanwezig met een stand. Van 17.00 tot 19.00 uur hadden bezoekers de kans om vragen te stellen, informatie tot zich te nemen en zich eventueel in te schrijven. Ongeveer 20 studenten hebben zich ter plaatse ingeschreven.

Op 30 mei 2012 organiseert DEM de volgende excellentiemarkt in het Kohnstammhuis. Deze markt was overigens georganiseerd door studenten van het Studium Excellentie; Sherief Abdelghani en Martin Laduc.

Meer informatie over Excellentieprogramma's

Meer informatie over DEM Excellentieprogramma's