Hogeschool van Amsterdam

Hogeschool van Amsterdam verzorgt gratis pensioenspreekuren

29 nov 2011 13:43 | Afdeling Communicatie
Op 8 en 9 december 2011 verzorgt de Hogeschool van Amsterdam (HvA) in samenwerking met onder andere CentiQ, Wijzer in geldzaken en de Stichting BOOT Z-O kosteloze pensioenspreekuren. De spreekuren vinden plaats in het Cultureel Educatief Centrum Zuid Oost (Bijlmerdreef 1289) en staan open voor iedereen die vragen heeft over zijn of haar pensioen. Studenten van de HvA-opleiding Financial Services Management staan op deze twee dagen klaar om alle mogelijke pensioenvragen te beantwoorden. Ze worden daarbij ondersteund door professionals uit het vakgebied. Ontwikkelingen Er is de afgelopen jaren veel publiciteit geweest over de ontwikkelingen rondom pensioenen. Voor veel mensen is het niet duidelijk wat deze ontwikkelingen inhouden en wat deze betekenen voor de persoonlijke financiële situatie.

De Hogeschool van Amsterdam wil daar samen met CentiQ, Wijzer in geldzaken verandering in brengen. Dat gebeurt door middel van individuele gesprekken met studenten van de opleiding Financial Services Management die worden ondersteund door professionals uit het vakgebied. Zij schetsen in het gesprek een duidelijk beeld van ieders persoonlijke pensioensituatie.

Win-win Niet alleen degene die duidelijkheid over zijn of haar pensioen wil wordt beter van deze campagne: voor de studenten is dit een mooie kans om de verworven theorie in praktijk te brengen. De pensioengesprekken leveren een bijdrage aan de ontwikkeling van hun praktijkkennis en ervaring. Een echte win-winsituatie dus. Aanmeldingen en informatie Voor meer informatie en/of aanmeldingen: www.wijzeringeldzaken.nl/pensioenspreekuren . Aanmelden door middel van een formulier op deze site. Na aanmelding ontvangt u bericht.