Urban Management

Onderzoek Urban Management in de spotlights

Opening hogeschooljaar 2019-2020

21 aug 2019 14:54 | Urban Management

Op donderdag 29 augustus viert de Hogeschool van Amsterdam (HvA) de opening van het nieuwe hogeschooljaar. Bestuursvoorzitter Huib de Jong en Wethouder Sharon Dijksma houden het welkomstwoord.

Aansluitend kunnen bezoekers zich aanmelden voor verschillende workshops over praktijkgericht onderzoek. Maar liefst vijf van onze onderzoekers leiden een kennissessie over onze onderzoeksprojecten. Zo presenteert Elke van der Heijden innovatieproject House of Skills, geeft projectleider Marian Zandbergen een workshop over storytellingproject en fieldlab Toekomstplannen Jongeren, presenteren promovendi Joachim Meerkerk en Iris Hagemans ons internationale onderzoeksproject ABCitiEs over ondernemerscollectievenen en leidt Marie Morel samen met Rooftop Revolution een sessie over ons blauwgroene daken project RESILIO. Kijk voor alle workshops naar het gehele programma.

Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan via deze link.