Kenniscentrum Techniek

Raak-Award 2019 voor IDO-Laad? Stem ook!

IDO-Laad genomineerd voor de publieks- en de juryprijs

1 nov 2019 11:53 | Urban Technology

Stem op IDO-Laad zodat het onderzoeksproject in aanmerking komt voor de publieksprijs! Stemmen is heel eenvoudig. De korte video geeft je in een minuut een update over het onderzoeksproject.

Steeds meer mensen rijden elektrisch en dat neemt alleen maar toe. Hoe zorgen we ervoor dat al deze auto's straks op kunnen laden? Waar en hoeveel laadpalen zijn er nodig? Het onderzoeksteam van IDO-Laad bracht het in kaart.

Help je IDO-Laad in aanmerking te komen voor de RAAK publieksprijs? Bekijk de video en Stem ook! Student-reporter Gijs Bekkers maakte de video.

Tijdens het project IDO-Laad werkten elf consortiumpartners aan de optimalisatie en uitrol van de laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer. Data van laadpalen werd benut om praktijktools te ontwikkelen voor professionals bij gemeenten, provincies en bedrijven.

Uit 24 ingezonden RAAK-onderzoeksprojecten heeft de jury 6 projecten genomineerd voor de RAAK-Award 2019. Onderzoeksproject IDO-Laad van de HvA is een van die projecten! De RAAK-award biedt toonaangevend praktijkgericht onderzoek van hogescholen een podium. Met de prijs wil regieorgaan SIA de bekendheid en kwaliteit van het onderzoek van hogescholen verhogen.

Meer informatie IDO-Laad