Lockdown verlengd: situatie HvA ongewijzigd

Tot en met 9 februari

12 jan 2021 19:46 | Afdeling Communicatie

De lockdown die in Nederland geldt, wordt verlengd tot en met 9 februari. Dat maakte premier Rutte dinsdagavond bekend. De huidige situatie bij de HvA wordt daarmee ook verlengd tot 9 februari. Hoe het daarna verder gaat, is op dit moment nog niet bekend.

In de komende weken vindt bijna al het onderwijs online plaats. Uitzonderingen hierop zijn ingeroosterde toetsen en praktijkonderwijs. Die kunnen wél plaatsvinden op HvA-locatie. Medewerkers werken thuis, behalve als ze betrokken zijn bij examinering of praktijkonderwijs. Voor het gebruik van onderzoeksfaciliteiten die alleen op de HvA beschikbaar zijn, krijgen zij toegang tot het gebouw.

Studenten kunnen indien dat echt nodig is een studieplek reserveren in gebouw de Leeuwenburg van de HvA (bij het Amstelstation). Dat kan door een afspraak te maken via de Servicedesk: (020) 5951403 of servicedesk-fs@hva.nl. Medewerkers voor wie thuiswerken echt niet mogelijk is, kunnen ook terecht in de Leeuwenburg als zij dat hebben besproken met hun leidinggevende. Iedereen die studeert of werkt in de Leeuwenburg, houdt zich uiteraard aan de gebruikelijke regels: mondkapje op, anderhalve meter afstand houden, bij gezondheidsklachten thuisblijven, etc. Volg de instructies van het personeel op.

Voor onderwijspersoneel is volgens de regels van het kabinet noodzakelijke kinderopvang beschikbaar.