Centre for Economic Transformation | CET

CET Call for Change: versnel de transitie naar eerlijke economie

27 jun 2024 12:00 | Centre for Economic Transformation

Het Centre for Economic Transformation (CET) is op zoek naar impactvolle voorstellen over economische transformatie. Heb jij een geweldig idee om de overgang naar een eerlijke en duurzame economie te versnellen? Dien dan je voorstel in!

De focus van het onderzoek en onderwijs van het CET ligt in 2024 op het identificeren van en samenwerken met pioniers op het gebied van economische transformatie. Pioniers zijn mensen of organisaties die vooroplopen in het veranderen van de economie. Het CET wil samen met deze pioniers onderzoek doen om uiteindelijk ook anderen meekrijgen op het pad van de economische transformatie.

Zaaigelden

Het CET heeft in 2024 zaaigelden beschikbaar voor onderzoekers, docenten en community managers van alle faculteiten en afdelingen om samen met pioniers uit de praktijk nieuwe initiatieven te starten op het gebied van onderzoek en onderwijs naar economische transformatie. In deze ronde is in totaal €100.000 beschikbaar (maximaal €20.000 per voorstel).

Let op! Het zaaigeld moet vóór 31 december 2024 zijn besteed. Houd hier rekening mee bij het indienen van jouw voorstel.

Deadlines

Stuur je aanvraag vóór 2 september 2024 in pdf-format naar cet@hva.nl.

  • Indiening van de one-pager: 2 september 2024 vóór 17.00 uur
  • Mondelinge consultatierondes (in persoon): 9 september 2024, tussen 09.00 en 17.00 uur op het CTH (Fraijlemaborg 133)
  • Afronding projecten: uiterlijk 31 december 2024

Meer weten?

Heb je een idee maar twijfel je nog of en hoe het past, of ben je op zoek naar samenwerkingspartners binnen of buiten de HvA, neem zo snel mogelijk contact op met één van onze research leads voor een sparringsessie of advies.

Lees de uitgebreide Call for Change 2024.