Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Hanneke Borger genomineerd voor Movisie scriptieprijs

30 nov 2015 17:54 | AKMI

Hanneke Borger, docent-onderzoeker bij het lectoraat Community Care en dit jaar afgestudeerd bij de master Social Work, is genomineerd voor de Movisie scriptieprijs. Haar onderzoek gaat over jonge mantelzorgers en hun behoefte aan ondersteuning. De uitreiking is op 8 december.

Afgelopen maanden hebben masterstudenten hun scriptie ingestuurd voor de Movisie Scriptieprijs 2015. Het onderwerp van de scriptie moest te maken hebben met de decentralisaties in het sociale domein, zoals zelfregie, zelfredzaamheid, de participatie van burgers en de rol van professionals daarbij. Uit alle inzendingen heeft de jury drie genomineerden gekozen. De winnaar wordt op 8 december a.s. gekozen, tijdens de Dag van het Sociaal Werk. Wie zijn de genomineerden?

De genomineerden voor de Scriptieprijs 2015 zijn:

  • Hanneke Borger met haar scriptie over jonge mantelzorgers en hun behoefte aan ondersteuning.
  • Lorene Henkel schreef haar scriptie over actief burgerschap en buurtinitiatieven ten behoeve van hulpbehoevende kwetsbare ouderen in Nederland.
  • Madelon Kloosterboer deed onderzoek naar de veronderstellingen achter het Nederlandse inburgeringsbeleid voor erkende vluchtelingen.

Benieuwd naar de scripties van deze genomineerden? Download de scripties op de website van Movisie.

PITCH HANNEKE BORGER VOOR HALVE FINALE RESEARCH AWARD

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien