Hogeschool van Amsterdam

kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Uitnodiging: Store Innovation Network Event op 13 juni

Verken de uitdagingen en mogelijkheden voor de fysieke winkel van de toekomst.

27 mei 2016 12:28 | Kenniscentrum Digitale Media en Creatieve Industrie (CREATE-IT)

Retailers worstelen met de vraag hoe de fysieke winkel in de toekomst aantrekkelijk kan blijven voor de consument, die in toenemende mate online winkelt. Technologische ontwikkelingen maken het weliswaar mogelijk om hiervoor met nieuwe winkelconcepten te experimenteren, maar hoe maak je hierbij als retailer een effectieve keuze?

Op 13 juni organiseren we vanuit de HvA het Store Innovation Netwerk Event voor ons netwerk, retailers, onderzoekers, technologiebedrijven, en experts op het gebied van de retail. Naast de mogelijkheid om te netwerken willen we jullie met ons programma inspireren over wat er allemaal mogelijk is met techniek binnen de retail: KPN is onze keynote spreker en zal iets vertellen over hun nieuwe interactieve winkelconcept. Daarnaast zijn er demonstratie van veelbelovende technologische innovaties voor de retail, waaronder hologrammen en interactieve displays. Tenslotte worden tijdens een interactieve sessie de belangrijkste uitdagingen verkend en zullen toekomstige prioriteiten worden bepaald.

13 juni van 14:00 uur - 17:00 uur

Locatie: Java-eiland (op het FabCity terrein)

Over Store Innovation Lab

In het Store Innovation Lab werken retailers, brancheorganisaties en aanbieders van (in-)store technologie, samen met onderzoekers, studenten en docenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Door het uitvoeren van praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek wordt nieuwe kennis gegenereerd die bijdraagt aan de optimalisering van de fysieke en virtuele winkelbeleving.

Het Store Innovation Lab is een initiatief van de lectoraten  Crossmedia en   Online Ondernemen van de Hogeschool van Amsterdam.