Studiekiezers; stel je studievraag via Twitter

14 jan 2014 10:24 | Afdeling Communicatie

Sinds een jaar helpt de Hogeschool van Amsterdam studiekiezers ook via Twitter. Twitteraccount @HvA_SV beantwoordt vragen van ouders, decanen, scholieren, studenten en herkiezers over studeren bij de HvA. Je kunt hier terecht voor inhoudelijke vragen over opleidingen, voorlichtingsdatums, open dagen maar ook met vragen over afwijkende studieprogramma’s.

Sinds een jaar helpt de Hogeschool van Amsterdam studiekiezers ook via Twitter. Twitteraccount @HvA_SV beantwoordt vragen van ouders, decanen, scholieren, studenten en herkiezers over studeren bij de HvA. Je kunt hier terecht voor inhoudelijke vragen over opleidingen, voorlichtingsdatums, open dagen maar ook met vragen over afwijkende studieprogramma's.

In het Actieplan Onderwijs van de HvA staat als tweede punt: ' Zorgvuldige oriëntatie en matching organiseren '. Dat betekent dat de HvA het keuzeproces zo goed mogelijk wil ondersteunen en op zoveel mogelijk manieren bereikbaar wil zijn voor studiekiezers. Het nieuwe twitteraccount is een aanvulling op de bestaande kanalen; aankomende studenten, scholieren die zich oriënteren op een vervolgopleiding en eventueel ook hun ouders kunnen nog steeds bellen of mailen met de afdeling Studievoorlichting. De HvA wil met het twitteraccount onderzoeken of studiekiezers behoefte hebben aan deze derde mogelijkheid. Vragen worden op werkdagen tussen 09:30-16:00 beantwoord. Ben je al HvA-student? Stel je vragen over inschrijving, collegegeld, roosters, cijfers, minoren, ICT en meer via @HvA_Student .