HvA studenten startten bedrijf TaxiID met succes

21 okt 2011 15:44 | Afdeling Communicatie
Na 2 jaar voorbereiding is begin september het onafhankelijke taxinetwerk taxiID gelanceerd. Twee oud studenten van Domein Economie en Management van de HvA zetten het beginsel van hun bedrijf taxiID op tijdens hun studie. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke taxinetwerk van Nederland.

Na de succesvolle introductie van taxiID in Amsterdam, volgt nu de landelijk uitrol van dit revolutionaire onafhankelijke taxinetwerk. Met gratis apps voor iPhone en Android zien gebruikers direct waar in de omgeving beschikbare taxi's rondrijden.

De initiatiefnemers van taxiID leveren graag een bijdrage aan een betaalbare studententijd voor HvA studenten. Daarom geven zij elke dag een gratis taxirit weg. TaxiID is voor gebruikers helemaal gratis, daarnaast loopt er een actie ; taxiID betaalt de ritprijs terug in ruil voor een Social Media bericht.