Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Dagboek bijhouden tijdens de Corona crisis

Lectoraat CSD inventariseert de ervaringen en belevingen van deze bijzondere periode

6 apr 2020 16:24 | AKMI

We maken een hele bijzondere periode mee. Een periode waarover films en boeken gemaakt zullen worden. Wij zijn de getuigen van wat er in het hier en nu gebeurt. Wij, van het lectoraat Culturele en Sociale Dynamiek zijn erg benieuwd naar ieders bevindingen en onze vraag is of je wilt delen wat je zoal bezighoudt.

Vind je het interessant of leuk om hieraan mee te doen dan kun je denken aan je ervaringen over het thuiswerken en wat je daarin tegenkomt; contact met collega’s, studenten; de mensen in het werkveld; het thuis zijn al dan niet met anderen; en hoe je je met de rest van de wereld verhoudt, waar je over nadenkt, je zorgen over maakt. Posts die je om welke reden dan ook raken. Wat zijn lichtpuntjes? Kortom wat voor jou relevant is. Vat het niet te zwaar op, je hoeft niet iedere dag iets te doen, je kunt ook af en toe iets vastleggen. En het hoeven geen net geformuleerde verhalen te zijn, een paar steekwoorden of een fotootje zijn ook prima.

Het idee is dat we over een tijdje gaan kijken wat er gemaakt is en we een -geanonimiseerde- analyse kunnen maken van wat ons bezig houdt/ gehouden heeft.

Laat even weten of je meedoet aan Gudy Koning (g.koning@hva.nl).