Hogeschool van Amsterdam

Urban Governance and Social Innovation

Urban Management van de Hogeschool van Amsterdam en Amsterdam FM presenteren het radioprogramma Amsterdam Leeft! Samen met experts, studenten en betrokken partijen wordt in dit programma gezocht naar oplossingen voor vraagstukken die zich in een grote stad als Amsterdam aandienen.

In de eerste aflevering van Amsterdam Leeft! aan tafel Jeroen Slot, Hoofd van het Bureau Onderzoek en Statistiek van de gemeente Amsterdam en twee bewoners, een geboren en getogen Amsterdammer en een bewoner die onlangs de overstap maakte van een dorp naar de grote stad. Samen nemen we een vlucht door de tijd van de leegloop in de jaren tachtig naar het leven in de stad anno nu. Amsterdam; haar grote veranderingen en haar toekomst in beeld.

Ben jij geïnteresseerd in wat er speelt in jouw stad? Haar dynamiek, haar vraagstukken, nieuws en actualiteiten, luister vanaf 26 november om de week op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur naar Amsterdam Leeft! op 106.8 FM of kabel 103.3.

Amsterdam Leeft is een samenwerking tussen Urban Management (HvA) en Amsterdam FM. De presentatie ligt in handen van: Martje van Ankeren (HvA) en Daan van den Wijngaard (Amsterdam FM). De opnames van het programma zijn om de week op vrijdagmiddag tussen 13.00 - 14.00 uur bij te wonen op de eerste verdieping in de OBA. Vrijdag 22 november zal de eerste opname zijn.

Amsterdam Leeft! 106.8 FM of kabel 103.3