Hogeschool van Amsterdam

Urban Governance and Social Innovation

HES Studenten aan de slag met Food Court

15 jan 2013 14:51 | BOOT

Afgelopen weken zijn er twee groepen studenten van de Hogeschool van Amsterdam/HES aan de slag gegaan met een project voor het Food Court dat in Zuidoost moet verschijnen. In opdracht van Jeffrey Spangenberg gaan twee groepen de komende maanden aan de slag om op het gebied van marktonderzoek en branding het initiatief te ondersteunen.

De eerste groep zijn studenten die het excellentietraject volgen, een programma om hun kennis en vaardigheden verder uit te bouwen buiten het reguliere curriculum om. Zij zullen aan de slag gaan met een analyse van de markt. Zowel de vraag van consumenten binnen Amsterdam Zuidoost als in de rest van Amsterdam komt daarbij aanbod. Maar ook het animo onder potentiële horecaondernemers om mee te dingen naar een plek in de incubator van het food court komt daarbij aan bod.

De tweede groep zijn studenten van de minor Experiencemarketing en Eventmanagment. Zij maakte 5 oktober een stadssafari door Zuidoost. Natuurlijk kwam de markt op het Anton de Komplein en de Shopperhal aan bod, de safari eindige op de Fryday Foodmarket om kennis te maken met culinair Zuidoost. Zij zullen zich de komende maanden bezighouden met het vormgeven van een branding-concept voor de opdrachtgever.

Wilt u meer informatie over het foodcourt? Dan kunt u terecht bij Jeffrey Spangenberg (spang31@gmail.com).