Hogeschool van Amsterdam

Urban Governance and Social Innovation

Website Urban Management live!

7 jun 2012 16:42 | BOOT

De afgelopen maanden is er hard aan gewerkt en nu is het dan zover: de website van Urban Management staat live. Alle informatie over het arrangement Urban Management vind je op de site .

Het arrangement Urban Management is ontstaan vanuit de verbondenheid die de HvA met de stad Amsterdam heeft. Het is een initiatief van de drie domeinen DMR, DEM en DT. Een brede basis die ervoor zorgt dat Urban Management grootstedelijke vraagstukken integraal benadert vanuit sociaal, economisch, fysiek én politiek-bestuurlijk perspectief.

Het arrangement is een combinatie van onderwijs, onderzoek en praktijk en bestaat onder andere uit de bacheloropleiding Bestuurskunde, de masteropleiding Urban Management en het Urban Lab, centrum voor 'urban expertise' (onderzoek en praktijk). Lectoren, onderzoekers, studenten, docenten en ondernemers komen in het arrangement bij elkaar en creëren gezamenlijk kennis en slagkracht voor een betere stad.

De website richt zich op het werkveld van Urban Management en is bedoeld om werkgevers en relaties informatie te bieden over het arrangement en de wijze waarop Urban Management samenwerkt met het werkveld.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral een kijkje op de website .