Centre of Expertise Urban Education

Dien nu je projectvoorstel in voor het CoE Urban Education

Het Centre of Expertise Urban Education doet een oproep voor projectvoorstellen rond verschillende maatschappelijke uitdagingen

Het Centre of Expertise Urban Education onderzoekt leren en ontwikkelen van kinderen en jongeren in de grote stad en richt zich daarbij op zes maatschappelijke uitdagingen (MU). Voor vier van deze maatschappelijke uitdagingen kunnen tot en met 15 mei projectvoorstellen ingediend worden. Deze calls zijn bedoeld voor zowel docenten als onderzoekers.

Call voor de MU Maatschappelijke participatie in de stad

Call voor de MU Kansrijke leer-en ontwikkelroutes in de grote stad

Call voor de MU Toerusting onderwijs-en opvoedingsprofessionals in de grote stad

Call voor de MU Benutting van bronnen in de stedelijke omgeving

Samenwerking centraal

Het CoE Urban Education heeft drie organisatorische uitgangspunten:
- samenwerking tussen faculteiten (in elk geval FOO en FMR)
- samenwerking tussen HvA, werkveld en beleid
- samenwerking tussen onderzoek, praktijk en opleidingen

Zes maatschappelijke uitdagingen

Het CoE richt zich op zes Maatschappelijke Uitdagingen (MU). Voor deze uitdagingen zijn er in het najaar van 2020 (groeps)gesprekken gevoerd met allerlei stakeholders (HvA-docenten, werkveld, beleid) om urgente onderzoeksthema’s te definiëren.
Lees meer over de maatschappelijke uitdagingen van het CoE.

22 april 2021