House of Skills genomineerd voor ESF-Award

12 okt 2020 11:51 | Urban Governance

Het project House of Skills is genomineerd voor de ESF-Award. Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is het belangrijkste Europese middel om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan werk te helpen en te zorgen voor eerlijke arbeidskansen voor alle EU-burgers. Stemmen kan tot 31 oktober!

Afgelopen april beoordeelde de vakjury van de ESF-Award 17 ingezonden pitches van bijzondere ESF-projecten. Tien projecten maakten het beste duidelijk waaraan ESF heeft bijgedragen en welke resultaten mede dankzij ESF zijn bereikt. Zij kregen van ons een promotiefilmpje cadeau. In oktober 2020 kan een maand lang gestemd worden op een van deze tien inspirerende ESF-projecten. Bekijk het filmpje van House of Skills.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

De vijf projecten met de meeste stemmen gaan naar de finale in Den Haag. De vakjury heeft dit jaar ook een wild card beschikbaar om één van de vijf afvallers naar de finale te sturen. Zes finalisten mogen hun project kort pitchen. De vakjury bepaalt op basis van het promotiefilmpje en de kwaliteit van de pitch, wie de ESF-Award 2020 wint.

Om door te mogen naar de finale hebben we jouw stem hard nodig, dus stem nu voor House of Skills!