Meer weten over kwaliteitsafspraken en studievoorschotmiddelen?

5 mrt 2019 16:59 | Studentenzaken

Jouw geld om het onderwijs te verbeteren? Hoe dan?

Het onderwijs wordt verbeterd met dit geld. Hoe werkt dit en hoe kan jij jouw ideeën delen met betrekking tot het verbeteren van het onderwijs? HvA YouTuber Yara heeft het voor je uitgezocht en interviewt medezeggenschappers Dominic Suurling (FDCMI), Jasper Hartman (FBE), Niels Nanning (Studentenzaken), Paul Disco (FDCMI) en Queeny June (FBSV).

Deze video is bedoeld om medewerkers en studenten te betrekken in de de dialoog over de kwaliteitsafspraken en is tot stand gekomen in een samenwerking tussen Studentenzaken (Participatie HvA), Onderwijs & Onderzoek en Communicatie. Meer informatie over kwaliteitsafspraken en studievoorschotmiddelen? Kijk op de website of stuur een e-mail naar participatie@hva.nl.