Hogeschool van Amsterdam

Young Talent Factory

9 aug 2016 13:46 | Amstelcampus

Direct naast Café Fest op de Amstelcampus wordt in september Young Talent Factory (YTF) geopend. Dit is een uitzendbureau, maar dan nét even anders dan je gewend bent. Het wordt de verbindende factor tussen studie en werk, en is voor de start van het nieuwe semester volledig in gebruik.


Young Talent Factory

YTF heeft als doel studenten te helpen bij hun professionele ontwikkeling. Door coaching, feedbacksessies en assessments krijgen studenten inzicht in hun persoonlijke en unieke talenten. YTF biedt toekomstige professionals de on- en offline middelen zich te presenteren bij mogelijke werkgevers en brengt de aanstormende professionals al vroeg in contact met verschillende bedrijven – van multinational tot start-up.  

Eerste activiteit: ID&T

De eerste activiteit, waar 3e of 4e jaars studenten aan deel kunnen nemen, is een samenwerking tussen Young Talent Factory en Denk-Tenk. Studenten kunnen op de Amstelcampus werken aan cases van concert en evenementenorganisator ID&T. 

  • Case 1 'Events' (1 dagdeel) -- 16 sept. 09.30-13.00
  • Case 2 'Customer Journey' (2 dagdelen) -- 21 sept. 09.30-13.00 + 5 okt. 13.00-17.00

Aanmelden vóór 1 september via info@denk-tenk.nl

Nieuwsgierig naar alle activiteiten?

Vanaf september kun je bij de YTF veel meer programmering verwachten. De website www.ytf.nl gaat binnenkort online, en bevat meer informatie.