Amsterdam Center for Entrepreneurship geopend

30 mrt 2016 14:23 | Amstelcampus

Afgelopen week is het Amsterdam Center for Entrepreneurship op de Wibautstraat opgeleverd, op de begane grond in het Wibauthuis. Deze ruimte is het platform voor uitwisseling van netwerken, kennis en ervaringen op het gebied van ondernemerschap. Studentondernemers kunnen gebruik maken van deze ruimte als flexwerkplek. En er worden gedurende het jaar vele ondernemerschapsworkshops en events georganiseerd.

Komend jaar worden geleidelijk meer diensten en voorzieningen aangeboden vanuit deze locatie. Zo komt het recent opgestarte Enactus HvA er te zitten, een studentenorganisatie die sociale ondernemingen opzet. En zal er in samenwerking met de Amsterdamse Zaak gewerkt worden aan ondernemingsondersteuning voor student- en buurtondernemers.

Heb je ondernemers iets te bieden of te vragen of ben je een (student)ondernemer die iets komt halen of brengen? Loop dan binnen en laat jouw aanbod of vraag achter!

Meer informatie? Kijk op www.hva.nl/ondernemerschap of www.hva.nl/ace