Q-Park opent twee nieuwe parkeergarages in Amsterdam

30 jul 2015 13:26 | Amstelcampus

Parkeerbedrijf Q-Park opent begin augustus twee parkeergarages in Amsterdam, op de Amstelcampus. Het betekent dat het aantal Q-Park-garages in de hoofdstad groeit naar 21 stuks. Dat maakte de in Limburg gevestigde parkeerexploitant woensdag bekend.

Parkeerbedrijf Q-Park opent begin augustus twee parkeergarages in Amsterdam. Het betekent dat het aantal Q-Park-garages in de hoofdstad groeit naar 21 stuks. Dat maakte de in Limburg gevestigde parkeerexploitant woensdag bekend.

Q-Park Centrum Oost Amstelcampus + Q-Park Weesperplein Amstelcampus

Onder het nieuwe Wibauthuis van de Hogeschool van Amsterdam wordt de parkeergarage Q-Park Centrum Oost Amstelcampus geopend. Vlakbij wordt de bestaande parkeergarage Kohnstammhof getransformeerd tot de openbare parkeerfaciliteit Q-Park Weesperplein Amstelcampus.

Met de opening van de twee openbare garages komen er in totaal 355 parkeerplaatsen bij. De nieuwe locaties krijgen een tarief van €4 per uur. Q-Park is een van de grootste parkeerexploitanten in Noordwest-Europa.