Participatie HvA

Participatie HvA zoekt nieuwe collega!

Sluitingsdatum: 29 juni 2020, 23.59 uur

18 jun 2020 11:32 | Studentenzaken

Ben jij op zoek naar een leuke en inhoudelijke bijbaan die goed te combineren valt met je studie? Solliciteer dan bij team Participatie HvA.

Wat is Participatie HvA?

Participatie HvA is onderdeel van de afdeling Student Engagement van Studentenzaken. Het team van Participatie HvA zet zich in voor de facilitering, professionalisering, verbinding en communicatie naar en met de actieve studentengemeenschap van de HvA. De dienstverlening en het team zijn altijd in ontwikkeling, jouw kennis en ervaring als HvA-student leveren een belangrijke bijdrage aan deze ontwikkeling.

Ons team bestaat momenteel uit zeven medewerkers, waarvan drie medewerkers dit combineren met hun studie. Als team werken we flexibel, dit betekent dat we geen vaste werktijden, werkdagen en werkplekken hebben. Hierdoor heb je veel vrijheid en de mogelijkheid om je werk te combineren met je studie. Dit vraagt tegelijkertijd ook wat van jouw betrokkenheid en verantwoordelijkheid om verbonden te zijn met je collega's en team.

Wie ben jij?

• HvA-student
  • Die affiniteit heeft met de actieve HvA-gemeenschap en medezeggenschap in het bijzonder
  • Die 16 uur per week beschikbaar is in studiejaar 2020-2021 (start zo snel mogelijk, uiterlijk augustus)
  • Die zelfstandig en pro-actief kan werken

Wat ga je bij Participatie HvA doen?

Je werkt samen met twee collega’s aan:

• Eerste aanspreekpunt zijn voor de medezeggenschap (medezeggenschapsraden en opleidingscommissies) in de HvA.
  • Helpen en ondersteunen van de medezeggenschapsorganen door hen op allerlei manieren te begeleiden: het aanbieden van scholing, maatwerk bieden bij specifieke vragen en door zichtbaar aanwezig te zijn op de faculteiten.
  • Opvangen van wat er speelt en waar behoefte naar is binnen de gemeenschap en dit delen met je collega’s.
  • Input leveren aan de communicatie-collega’s voor berichten en andere communicatie richting de doelgroep (#nieuwsbrieven #social #posts).
  • Organisatorische en inhoudelijke bijdrage leveren aan de organisatie van het medezeggenschapsoverleg.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent proactief en enthousiast in het verbinden van initiatieven en kennis.
  • Je werkt nauwkeurig en documenteert gestructureerd.
  • Actief online communiceren met je collega’s in onze samenwerkingsomgeving.
  • Beschikbaar voor teamoverleggen, die vinden meestal op maandag of donderdag plaats.

Wat levert het je op?

• Ongeveer €12,50 bruto per uur, exclusief 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Gemiddeld 16 uur per week werken
  • In overleg bepalen op welke dagen je werkt
  • Begeleiding door medewerkers van Participatie HvA

Sollicitatieprocedure

Je kan tot en met maandag 29 juni 2020 (23.59 uur) op bovenstaande rol solliciteren. Op woensdag 1 juli 2020 zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden via Microsoft Teams. Hier ontvang je ter zijner tijd een link voor.

Over Studentenzaken

Studentenzaken houdt zich bezig met studenteninstroom en -aansluiting, studentenwelzijn, studentenbegeleiding en studentenbetrokkenheid. Studentenzaken heeft een platte organisatiestructuur met zelforganiserende teams en eigen taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden voor alle medewerkers. Studentenzaken werkt vanuit de kernwaarden flexibel, deskundig en betrokken. Het team Participatie HvA maakt onderdeel uit van het cluster Studentenbetrokkenheid.

Interesse? Stuur je motivatie en CV uiterlijk maandag 29 juni 2020, 23.59 uur via e-mail naar Participatie HvA: participatie@hva.nl.

Kijk op onze website en social media voor een impressie van ons werk en team. Wil je meer informatie of heb je misschien vragen voor het huidige team? Stuur dan een e-mail naar participatie@hva.nl of bel met 06 21 15 58 97.