Hogeschool van Amsterdam

Participatie HvA

Update vanuit Participatie HvA

2 apr 2020 18:42 | Studentenzaken

In de afgelopen weken is er veel veranderd door het coronavirus. Wij hopen dat het goed met jou gaat en met je naasten. De Hogeschool van Amsterdam heeft besloten om geen fysiek onderwijs meer te verzorgen en de meeste gebouwen te sluiten. Daarom kunnen wij ook geen fysieke activiteiten meer aanbieden.

Al onze trainingen, Pizzasessies en andere fysieke bijeenkomsten zijn geannuleerd en uit de agenda gehaald. Degenen die zich al hadden aangemeld voor een evenement hebben via e-mail hier al bericht over ontvangen. We zijn nu druk aan het inventariseren of en hoe we als Participatie HvA op een andere manier deze dienstverlening aan kunnen bieden. Houd daarvoor deze website in de gaten.

Specifiek het StudieVerenigingenOverleg en de kennissessies over het OER-proces en de kwaliteitsafspraken geven we nu extra prioriteit. We hopen spoedig meer te kunnen vertellen over hoe we deze in digitale vorm gaan organiseren.

Gelukkig is het voor ons team mogelijk om vanuit huis te werken en via e-mail, WhatsApp, Skype, Microsoft Teams, et cetera jullie vragen te beantwoorden. We zijn dus nog wel digitaal bereikbaar voor alle opleidingscommissies, besturen van studieverenigingen, medezeggenschapsraden en studentenplatforms.

Dus heb je een vraag over bijvoorbeeld een (her)erkenning, de OER of de kwaliteitsafspraken? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op!

Algemeen

Bestuursleden van studieverenigingen

Medezeggenschappers

Over specifieke onderwerpen

De Hogeschool van Amsterdam plaatst algemene informatie en updates over de coronamaatregelen op coronainfo.mijnhva.nl . Als je een vraag hebt waar je op die website het antwoord niet op kan vinden, kun je via coronainfo@hva.nl je vraag stellen.