Hogeschool van Amsterdam

Participatie HvA

Participatie HvA zoekt nieuwe collega!

Sluitingsdatum: 10 februari 2020, 23.59 uur

30 jan 2020 18:39 | Studentenzaken

Ben jij op zoek naar een leuke en inhoudelijke bijbaan die goed te combineren valt met je studie? Solliciteer dan op een van de functies bij het team Participatie HvA.

Wat is Participatie HvA?

Participatie HvA is onderdeel van de afdeling Student Engagement van Studentenzaken. Het team van Participatie HvA zet zich in voor de facilitering, professionalisering, verbinding en communicatie naar en met de actieve HvA-gemeenschap. De dienstverlening en het team zijn altijd in ontwikkeling. Jouw kennis en ervaring leveren een belangrijke bijdrage aan deze ontwikkeling.

Ons team bestaat momenteel uit twaalf medewerkers, waarvan negen medewerkers dit combineren met hun studie. Als team werken we flexibel, dit betekent dat we geen vaste werktijden, werkdagen en werkplekken hebben. Hierdoor heb je veel vrijheid en de mogelijkheid om je werk te combineren met je studie. Dit vraagt tegelijkertijd ook wat van jouw betrokkenheid en verantwoordelijkheid om verbonden te zijn met je collega's en team.

Wie ben jij?

  • HvA-student
  • Die affiniteit heeft met de actieve HvA-gemeenschap en studieverenigingen in het bijzonder
  • Die 16 uur per week beschikbaar is in studiejaar 2019-2020 (start zo snel mogelijk, uiterlijk half maart) en 2020-2021
  • Die zelfstandig en pro-actief kan werken

Wat ga je bij Participatie HvA doen?

Je bent het aanspreekpunt voor de studieverenigingen en je zorgt voor het beheer van de Common Rooms op het Kohnstammhuis en de Leeuwenburg. Daarnaast help en ondersteun je de studieverenigingen door hen op allerlei manieren te begeleiden en door een onderdeel van de erkenningscommissie te zijn. Tenslotte lever je een organisatorische en inhoudelijke bijdrage aan de organisatie van het studieverenigingen overleg. Je werkt hieraan samen met twee andere collega's waarvan er één ook student is.

Wat verwachten we van jou?

  • Actief online communiceren met teamleden in onze samenwerkingsomgeving.
  • Regelmatig op donderdagnamiddag/-avond beschikbaar. Elke drie à vier weken is dan de teambijeenkomst waarbij we met z'n allen bij elkaar komen.

Wat levert het je op?

  • Ongeveer €12,50 bruto per uur, exclusief 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Gemiddeld 16 uur per week werken
  • In overleg bepalen op welke dagen je werkt
  • Begeleiding door medewerkers van Participatie HvA

Sollicitatieprocedure

Je mag tot en met maandag 10 februari 2020 (23.59 uur) op bovenstaande rol solliciteren. Op maandag 17 en dinsdag 18 februari zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden op de locatie Leeuwenburg.

Over Studentenzaken

Studentenzaken houdt zich bezig met studenteninstroom en -aansluiting, studentenwelzijn, studentenbegeleiding en studentenbetrokkenheid. Studentenzaken heeft een platte organisatiestructuur met zelforganiserende teams en eigen taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden voor alle medewerkers. Studentenzaken werkt vanuit de kernwaarden flexibel, deskundig en betrokken. Het team Participatie HvA maakt onderdeel uit van het cluster Studentenbetrokkenheid.

Interesse? Stuur je motivatie en CV uiterlijk maandag 10 februari 2020, 23.59 uur naar Participatie HvA via het online formulier.

Kijk op onze website en social media voor een impressie van ons werk en team. Wil je meer informatie of heb je misschien vragen voor het huidige team? Stuur dan een e-mail naar participatie@hva.nl.