Hogeschool van Amsterdam

Participatie HvA

Uitbreiding team Participatie HvA

21 sep 2018 09:12 | Studentenzaken

De sterke groei van onze dienstverlening heeft ons ertoe bewogen om ons team uit te breiden. Vanaf september 2018 is het team van Participatie HvA versterkt met zes nieuwe enthousiaste studentmedewerkers, die zich dit studiejaar in zullen zetten voor verschillende projecten en werkzaamheden.

Heb je al kennis gemaakt met onze nieuwe collega's? Hieronder stellen ze zich graag kort aan je voor.

Salman Ahmed

Mijn naam is Salman Ahmed en ik heb het afgelopen studiejaar mijn BSc opleiding Aviation Studies (richting Aviation Engineering) afgerond met een afstudeeronderzoek bij de commerciële afdeling van KLM. Dit academisch studiejaar ben ik begonnen met mijn master Business Administration waarbij ik mij graag wil specialiseren in de International Management. In mijn vrije tijd ben ik een actieve sporter en hou ik ervan om te fitnessen en te voetballen. Mijn studietijd binnen de HvA heb ik als heel leerzaam en leuk ervaren en dit heeft mij dan ook gemotiveerd om het team van Participatie HvA te komen versterken. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn collega's de doelen en de plannen van het team te realiseren en op die manier mijn bijdrage te leveren om studeren aan de HvA nog leuker te maken!

Projecten/werkzaamheden: Taskforce OC’s, Netwerk Studentenbetrokkenheid
 

Lorena Fintina

Mijn naam is Lorena Fintina, 23 jaar en sinds september 2018 ben ik een van de nieuwe gezichten binnen Participatie HvA. De afgelopen jaren heb ik al enige ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied communicatie bij ZINTX International Media Agency en Rituals. Ik ga voor Participatie HvA aan de slag met het creëren en realiseren van (social media) content en het onderzoeken en adviseren van diverse communicatie-/mediavraagstukken. In mijn vrije tijd reis ik graag en doe ik aan yoga. Met mijn achtergrond hoop ik de HvA-gemeenschap zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik kijk uit naar een goede samenwerking!

Projecten/werkzaamheden: Communicatie
 

Arjan Golabijan

Mijn naam is Arjan Golabijan, 20 jaar en ik studeer HBO-ICT: Software Engineering aan de HvA. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sporten, vaak ben ik dan aan het fitnessen of cricketen. De sfeer op HvA heb ik altijd als positief ervaren, vandaar dat ik blij ben dat ik sinds kort het team van Participatie HvA mag komen versterken. Ik zal het aankomende jaar voornamelijk werkzaam zijn bij de Taskforce OC's. Voor mij is dit een nieuwe ervaring en ik kijk er erg naar uit om met een goed resultaat het project af te ronden.

Projecten/werkzaamheden: Taskforce OC’s, Netwerk Studentenbetrokkenheid
 

Jan ter Hofstede

Mijn naam is Jan ter Hofstede, 20 jaar jong en studeer Commerciële Economie aan de HvA. Sinds kort ben ik werkzaam bij Participatie HvA, waarbij ik mij ga inzetten voor de communicatie en de promotie van het Scholingsweekend in november. In het verleden heb ik gewerkt bij de Gemeente Amstelveen als consulent publiekszaken. Dit jaar ga ik vooral samenwerken met Lorena en Jurriën. Naast werken en studeren, ben ik fanatiek voetballer in Amstelveen en ook een echte Ajax fan. Ik heb zin om dit jaar aan de slag te gaan en ben gemotiveerd om mij in te zetten voor de toekomstige plannen binnen Participatie HvA.

Projecten/werkzaamheden: Scholingsweekend, Communicatie
 

Sandra Scheffel

Mijn naam is Sandra Scheffel, ik ben 25 jaar oud en vierdejaars studente Toegepaste Psychologie. Hiernaast heb ik al een hbo-opleiding afgerond als diëtist. Ik mag me het komende jaar als studentmedewerker inzetten voor Participatie HvA. Hier houd ik me bezig met het organiseren van Participatiedagen en de Pizzasessies. Het doel hierbij is onder andere om (actieve) studenten bij elkaar te brengen zodat we van elkaar kunnen leren en het netwerk wordt uitgebreid. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen en van de natuur te genieten. Maar ook de ontmoeting met vrienden en familie maakt mij erg gelukkig. Ik zie uit naar mijn werkzaamheden binnen het team participatie en hoop mijn kennis en ervaringen goed in te kunnen zetten in de praktijk.

Projecten/werkzaamheden: Participatiedagen, Pizzasessies
 

Miki Tromp

Mijn naam is Miki Tromp, 21 jaar oud en ik studeer Oefentherapie Mensendieck aan de HvA. Sinds september ben ik werkzaam bij het team Participatie HvA, hier ga ik mij eerst bezighouden met de opleidingscommissies en de kennisbank. In het verleden heb ik in de opleidingscommissie van mijn opleiding gezeten en zit ik nog in de deelraad van de faculteit Gezondheid. Op het moment loop ik stage in een leuke praktijk waar aquafit-lessen worden gegeven in het zwembad. Naast stage lopen en werken ben ik altijd actief in de weer met verschillende sporten en paarden. Ik heb zin om dit jaar aan de slag te gaan!

Projecten/werkzaamheden: Taskforce OC's, Kennisbank