Hogeschool van Amsterdam

kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

ACIN is partner van Dutch Digital Day 2016

1 sep 2016 14:10 | Kenniscentrum Digitale Media en Creatieve Industrie (CREATE-IT)

Het Amsterdam Creative Industries Network (ACIN) is partner van de Dutch Digital Day 2016: het event voor en door digitale ontwerpers en creatieve professionals op het gebied van Digital Design.

De Dutch Digital Day brengt de helden en superhelden van Digital Design bij elkaar. Organisator Dutch Digital Agencies vertelt waarom: “Digitale bureaus hebben verandering in het dna. Vanaf de eerste dag zijn we gewend om technologische ontwikkelingen te omarmen en te combineren met creativiteit. Als je veranderingen teweegbrengt, maak je elke dag de wereld een stukje beter. Dan ben je wat ons betreft een held. Een grote held. En als echte held is het soms fijn om even onder andere superhelden te zijn. Daarom organiseren wij de tweede editie van de Dutch Digital Day.”

MediaLAB Amsterdam en ACIN presenteert op de Dutch Digital Day het project Design Across Cultures, een samenwerking met IT-bedrijf Cisco. Andere sprekers zijn Laura Jordan Bambach (Mr. President), Graham Lee (The T1 Agency), Phil Hawksworth (RG/A) en Tim Houter (Delft Hyperloop).

Tickets en meer informatie

Tickets zijn inclusief eten én drinken en kosten €100,- (voor DDA/IAA/VEA/ADCN leden €85,00). Studenten betalen €20 voor een ticket. Meer informatie over ticketverkoop en het programma is te vinden op de website van de Dutch Digital Day. Meer informatie over de samenwerking van het Amsterdam Creative Industries Network met Dutch Digital Agencies neem dan contact op met Marloes Voskuilen via m.voskuilen[at]hva.nl