Hogeschool van Amsterdam

kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Harry van Vliet spreekt op Conferentie Erfgoed & Storytelling in Brussel op 28-11-2014

16 jun 2014 14:53 | Kenniscentrum Digitale Media en Creatieve Industrie (CREATE-IT)

Harry Van Vliet gaat als spreker op de Conferentie Erfgoed & Storytelling in Brussel dieper in op het efficiënt inzetten van crossmedia door erfgoedinstellingen.

Erfgoedinstellingen gebruiken steeds meer digitale media om verhalen te vertellen en ervaringen te creëren. Meer en meer kiezen ze voor elke doelgroep een ander medium. Bovendien worden steeds meer erfgoedverhalen integraal langs verschillende media verteld. Hiermee vergroten de betrokkenheid en de participatie van de bezoeker.

Een keuze maken uit het oerwoud van digitale toepassingen en methodieken is niet vanzelfsprekend. Er bestaan immers heel wat manieren om met erfgoed een digitaal publiek te bereiken en aan zich te binden. Om toch enig licht te werpen op de laatste ontwikkelingen brengt FARO op vrijdag 28 november een resem inspirerende lezingen en praktijkvoorbeelden in stelling rond het brede concept digital storytelling.

Harry Van Vliet , dé expert op het gebied van media en cultuur en lector Crossmedia bij CREATE-IT applied research, gaat als spreker op de Conferentie Erfgoed & Storytelling in Brussel dieper in op het efficiënt inzetten van crossmedia door erfgoedinstellingen.

Conferentie Erfgoed & Storytelling | Hoe uw publiek digitaal binden 28 november 2014, 9.30 - 17.00 uur, FARO , Priemstraat 51, 1000 Brussel. Inschrijven en meer informatie over de conferentie vind je hier