Hanneke Reuling herbenoemd als vicevoorzitter HvA

6 jul 2021 12:23 | Afdeling Communicatie

Hanneke Reuling, vicevoorzitter van het College van Bestuur van de Hogeschool van Amsterdam, is door de Raad van Toezicht herbenoemd tot lid van het College van Bestuur. De herbenoeming gaat in per 1 oktober 2021 en is voor een periode van vier jaar.

Reuling is sinds 1 oktober 2017 lid van het College van Bestuur en is portefeuillehouder bedrijfsvoering. In die rol is ze onder andere verantwoordelijk voor de financiën en de bouw van het Conradhuis. Van 1 september 2020 tot 1 maart 2021 was zij na het vertrek van Huib de Jong en tot de komst van Jopie Nooren waarnemend voorzitter CvB.

De Raad van Toezicht heeft grote waardering voor de gedegen aanpak en verbindende bestuurlijke stijl van Reuling. Ze heeft in complexe omstandigheden laten zien dat zij een zeer kundig en betrokken bestuurder is met grote kennis van zaken van bedrijfsvoering. De Raad van Toezicht is blij met deze herbenoeming.

De Centrale Medezeggenschapsraad (CMR) is gehoord en is positief over de herbenoeming van Reuling. De CMR noemt haar met veel waardering ‘een kundig bestuurder en een transparant gesprekspartner, die in roerige tijden de rust weet te bewaren’.