Introducties bij de opleidingen gaan door

7 aug 2020 11:12 | Afdeling Communicatie

Gisteren heeft het kabinet de hogescholen en universiteiten opgeroepen om fysieke bijeenkomsten tijdens introductieweken te beperken tot informatiebijeenkomsten voor kleine groepen.

Dit om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Wij zijn blij dat de introductieactiviteiten die we ons hadden voorgenomen bij de HvA gewoon door kunnen gaan. De HvA heeft over de start van het onderwijs al eerder zorgvuldige afspraken gemaakt met de veiligheidsregio. Een deel van de introducties vindt online plaats. Kleinschalige bijeenkomsten voor kleine groepen zullen wel plaatsvinden. Daarbij gelden uiteraard de landelijke basisregels (hygiene, anderhalve meter afstand houden, bij verkoudheidsverschijnselen thuis blijven en laten testen, etc.) en de regels van de HvA voor het gebruik van de campussen.