Hogeschool van Amsterdam

Studentenproducten weer te koop aan het Spui

1 apr 2019 10:57 | Afdeling Communicatie

Jumping Joey, comebek en kubby. Dit zijn namen van producten die studenten hebben ontwikkeld. Vanaf vandaag zijn deze te koop in de pop up store Spot aan het Spui 23. Spot komt voort uit de minor ondernemerschap.

De minor ondernemerschap is een module van een half jaar waarin studenten leren om een bedrijf op te zetten en een product of meerdere producten te ontwikkelen en te realiseren. Studenten leggen contacten met producenten en worden beoordeeld op de ondernemende activiteiten. Ondersteuning is er in de vorm van workshops en een coach.

Jumping Joey is de naam van fanny packs, heuptasjes. Comebek is de naam van een bedrijf in vintage kleding en kubby staat voor een spelletjeskubus. Andere producten die in de winkel verkocht worden zijn onder meer ‘zaadvriendelijke’ boksershorts, shampoovlokken en vragenkaartjes om een gezellige avond te hebben. Daarnaast zijn er producten te koop uit vorige edities van de minor, die ook in een pop up store te koop werden aangeboden.

De winkel wordt bemand door werkstudenten en de ondernemende studenten zelf. De omzet gaat geheel naar de studenten die de producten ontwikkeld hebben.

Opening pop up store Spot:

1 april, 16:00 tot 18:00 uur.
Spui 23, Amsterdam.

De pop-up store SPOT is in april en mei geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur.