KersVers voor alle eerstejaars!

1 aug 2016 14:28 | Afdeling Communicatie

Ook dit jaar organiseert de ASVA studentenunie samen met de Hogeschool van Amsterdam weer KersVers; hét introductiefestival en – feest voor alle eerstejaars studenten aan de Hogeschool van Amsterdam.

KersVers start 25 augustus met allerlei ochtendactiviteiten: bezoek Artis, Nemo of het Van Goghmuseum. Je kunt ook gaan roeien in de grachten van Amsterdam, zeilen op de Amstel of lekker chillen in het Vondelpark. En nog veel meer!

Staat jouw studievereniging, favoriete studentenvereniging of leukste activiteit er ook bij?

Nieuwsgierig naar het studentenleven? KersVers Festival!

Vanaf 14 uur gaat de introductie meteen verder met het KersVers Festival op het Wibauthof en het Kohnstammhof. Ontdek wat het studentenleven inhoudt en welke mogelijkheden er zijn binnen jouw studie. Verder zijn er heel veel leuke activiteiten te doen waar je natuurlijk al je verse vrienden kunt ontmoeten. De dag wordt afgesloten met een super line-up!

Krijg jij geen genoeg van feesten?

Vrijdag 26 augustus knalt KersVers nog een avond heel hard met het feest in de Westerunie. Dit wil je niet missen! Vunzige Deuntjes en Zwarte Koffie hosten beiden een podium om zo een awesome avond te verzorgen.