Hogeschool van Amsterdam

Scriptplus: ‘Schrijven op het scherp van de snede’

9 apr 2014 13:26 | Afdeling Communicatie

Hebben communicatieopleidingen te weinig aandacht voor schrijfvaardigheid? En moeten tekstschrijvers zich specialiseren in een medium? Op donderdag 24 april organiseert Scriptplus voor docenten, studenten en andere geïnteresseerden de bijeenkomst ‘Schrijven op het scherp van de snede’.

Deskundigen bespreken, samen met het beroepsonderwijs, de noodzaak van een uitmuntende schrijfvaardigheid bij de communicatieprofessional. Communicatieprofessionals staan anno 2014 onder druk: aan teksten worden steeds hogere eisen gesteld. Content moet via verschillende mediakanalen verspreid kunnen worden - en dat vereist grote vakkundigheid van de schrijver.

Panelgesprekken

Sprekers als Miriam Otten (gemeente Amsterdam), copywriter Janna Pronk en Peter Sprenger (Technonomy) gaan met elkaar in discussie over verschillende stellingen. De panelgesprekken worden geleid door Jelle Jeensma, opleidingscoördinator van Scriptplus. Tijdens de panelgesprekken is er ruimte voor interactie met het publiek. Afsluitend wordt een netwerkborrel georganiseerd.

De bijeenkomst 'Schrijven op het scherp van de snede' vindt plaats op 24 april, van 15.30 tot 17.00 uur. Locatie: Benno Premselahuis, Rhijnspoorplein 1. Toegang is gratis. Meer informatie via info@post-script.nl . Aanmelden kan hier .