Wie wordt Docent van het Jaar 2014?

27 mrt 2014 12:50 | Afdeling Communicatie

Sinds gisteren zijn alle genomineerden bekend die in de running zijn voor de titel HvA Docent van het Jaar 2014. De ASVA Studentenunie organiseert deze wedstrijd voor de vijfde keer en ook dit jaar hebben weer vele studenten gestemd op hun favoriete, meest inspirerende docent.

En de genomineerden zijn …

• Adnan Kazan (Business IT & Management, Domein Media, Creatie & Informatie)

• Fatima Mzallassi (Bestuurskunde, Domein Maatschappij & Recht)

• Jan Giesen (European School of Physiotherapy, Domein Gezondheid)

• Luuk Schoenmakers (International Sports, Management and Business, Domein Bewegen Sport & Voeding)

• Micha Keijer (Financial Services Management, Domein Economie & Management)

• Marcus Gallagher (Leraar Engels, Domein Onderwijs & Opvoeding)

• Maarten Noordland (Forensisch onderzoek, domein Techniek)

Jury volgt colleges

De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door een jury van zeven studenten, uit ieder domein één. Deze studenten bezoeken de komende weken colleges van alle genomineerden. Ze hebben vooraf een aantal criteria opgesteld waarop de docenten beoordeeld worden. De grote prijsuitreiking vindt op 10 april plaats tijdens de Onderwijsconferentie in Carré. Er zijn drie geldbedragen te winnen - 2000, 1000 en 500 euro - die de docenten mogen besteden aan het onderwijs binnen de opleiding.

De HvA juicht het door ASVA georganiseerde initiatief toe, want goede docenten inspireren studenten én hun collega's. Er kan er maar één de winnaar zijn, maar de wedstrijd zet alle docenten in het zonnetje. Daarnaast heeft de hogeschool onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staan.