Social media café UvA / HvA: maandag 10 maart

3 mrt 2014 09:30 | Afdeling Communicatie

Vragen over sociale media? Elke tweede maandag van de maand krijgen studenten, docenten en medewerkers ‘Hands-on’ hulp en advies over technische, operationele en communicatievragen. Tijdens Social Media Café van de HvA en de UvA krijg je van 15.30-17:00 de gelegenheid om je vragen te stellen aan social media experts van de HvA/UvA.

Ben jij medewerker of docent en wil je bijvoorbeeld zelf een twitteraccount oprichten en benieuwd bent naar wat daarbij komt kijken? Dan ben je van harte welkom. Wanneer zaken direct aangepakt moeten worden is het raadzaam om een laptop mee te nemen. Het Social Media Café heeft een open karakter, je kunt dus in en uitlopen wanneer je wilt. Op maandag 10 maart vindt het social media café plaats in het Kohnstammhuis bij HvA-leercentrum Floor.

Social Media inloopspreekuur

Voor het Social Media Café UvA / HvA op maandag 10 maart is dit keer een breed thema gekozen. Er wordt uitleg gegeven over het zoeken en vinden van content waar je met je social media account op kunt reageren en/of inhaken. Daarnaast worden er voorbeelden gegeven van manieren waarop je beter wel en niet op bepaalde content kunt reageren. Heb jij vragen over monitoren, zoeken, reageren en algemene omgangsnormen op social media kanalen? Kom dan op maandag 10 maart naar Social Media Café UvA / HvA in het Kohnstammhuis, Leercentrum Floor (De Broedplaats), 1e verdieping (Wibautstraat 2-4).

Programma:

15:30-16:30: Opening, toelichting thema, (gast)sprekers, vragen en eerste hulp bij social media 16:30 -17:00: Napraten

Wanneer:

Het Social Media Café wordt elke tweede maandag van de maand georganiseerd. Elke bijeenkomst heeft een thema waarbij een professional op het gebied van sociale media (van UvA/HvA) aanwezig is als gastspreker. Suggesties voor thema's zijn welkom en kunnen gestuurd worden naar i.e.duijn@hva.nl .

Hashtag: #somecafe

Locatie: Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-4, 1e verdieping, Leercentrum Floor (De Broedplaats)

Toegang: gratis, koffie/thee op eigen kosten