Hogeschool van Amsterdam

Voorronde SpinAwards op 28 januari

24 jan 2014 11:27 | Afdeling Communicatie

In december begon de Hogeschool van Amsterdam een zoektocht naar talentvolle studenten voor de Young Talent SpinAward. De inschrijfperiode is inmiddels gesloten.

In december begon de Hogeschool van Amsterdam een zoektocht naar talentvolle studenten voor de Young Talent SpinAward . De inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Een professionele jury buigt zich de komende dagen over de inzendingen en bepaalt welke studenten hun werk tijdens de voorronde mogen presenteren. Deze voorronde vindt plaats op 28 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur in de Arena van het Kohnstammhuis. Iedereen is welkom.

Er zijn 9 inzendingen voor de voorronde bij de HvA. De inzendingen zijn afkomstig van 3 studenten van de opleiding Communication and Multimedia Design en 6 studenten van de opleiding Media, Informatie en Communicatie.

Inspiration Day

De finale van alle genomineerden uit alle verschillende categorieën vindt plaats tijdens de SpinAward Inspiration Day op 27 maart 2014. Deze dag zal gehost worden door ons domein en alle medewerkers en studenten zijn die dag welkom om de presentaties bij te wonen of om te netwerken tijdens een borrel aan het einde van de dag.

Over SpinAwards

Speciaal voor studenten organiseert Stichting SpinAwards in samenwerking met HvA Media, Creatie en Informatie de Young Talent Award. Hier krijgen studenten de kans om hun beste werk te laten zien aan potentiële opdrachtgevers en creatieve (interactieve) bureaus. Al het digitale werk dat studenten hebben gemaakt voor hun studie of tijdens de stage mag ingestuurd worden: van een goed idee tot een uitgewerkt business model.

Geschreven door Nathalie Brommersma