Hogeschool van Amsterdam

Oproep: HvA studenten geef je op voor Thumbs Up Africa: liften van Groningen naar Kaapstad

15 dec 2011 14:30 | Afdeling Communicatie

In de zomer van 2012 gaat een groep lifters de uitdaging van hun leven aan door mee te doen aan een unieke tocht. Zij liften van Groningen naar Kaapstad, Zuid Afrika. In drie maanden tijd zullen de koppels heel Afrika doorkruisen om de noodzaak van een duurzame samenleving op een unieke manier onder de aandacht te brengen.

Oorlog, Milieuproblematiek, Sociale en Economische ongelijkheid

Gedurende deze reis zullen ze in contact komen met de effecten van oorlog, milieuproblematiek, en sociale en economische ongelijkheid. Door een kijkje te geven in de dagelijkse werkelijkheid van zo velen, wil Thumb Up die

mensen bereiken voor wie 'duurzaamheid' een veelal ongrijpbaar begrip is. Voor hen krijgt dit abstract begrip een gezicht, een naam, een focus!

Liften door Afrika voor een duurzame toekomst

Ben jij beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus 2012? Geloof jij ook dat de 'duurzaamheid' de toekomst heeft? Wil je het avontuur van je leven aan gaan en op een ongeëvenaarde manier heel Afrika van noord naar zuid doorkruisen? Of wil je meegaan als arts, automonteur/bestuurder of lokale gids als onderdeel van de Support Crew in de konvooien? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meer informatie kun je vinden

op http://www.thumbsupafrica.nl/participants.html . Deadline: 30 December 2011. Ga de uitdaging aan en inspireer mensen wereldwijd!

Volg HvA op Facebook