JCU werkt samen met Jupiler League

22 sep 2011 12:57 | Afdeling Communicatie
Tweedejaars studenten van de Johan Cruyff University (JCU) krijgen dit studiejaar een unieke kans: ze mogen bij een Betaald Voetbal Organisatie uit de Jupiler League werken.

De Coöperatieve Eerste Divisie (CED) / Jupiler League heeft in samenwerking met de KNVB en de JCU een opdracht geformuleerd om de toeschouwersaantallen bij alle clubs uit de Jupiler League te verhogen. Hierdoor krijgen de studenten de mogelijkheid te werken aan een concrete opdracht waarbij ze direct worden ondersteund door professionals werkzaam voor UEFA, KNVB, Jupiler League en Premier League in de bedrijfstak betaald voetbal.

Lees meer in het krantenartikel van woensdag 14 september van de Telegraaf: Jupiler League en studenten slaan handen ineen