HvA-studente genomineerd voor SpinAward

26 mei 2011 13:40 | Afdeling Communicatie
HvA-studente Didi Koller (Interactieve Media) presenteerde dinsdag 5 april met succes haar afstudeerproject tijdens de voorrondes voor een SpinAwards in de categorie Beste Jong Talent.

De SpinAwards zijn de jaarprijzen voor creativiteit in interactieve communicatie. Het doel van de Stichting SpinAwards is het stimuleren van creativiteit en daardoor effectiviteit in uiteenlopende vormen van interactieve communicatie.

In 2009 zag de categorie "Beste jong talent" voor het eerst het daglicht. Met deze categorie wil de Stichting SpinAwards (nieuwe) media- en communicatiestudenten uitdagen tot nog creatiever werk en hen een platform bieden om zich te profileren naar het toekomstige werkveld. De stichting SpinAwards werkt voor deze categorie samen met een geselecteerd goed doel die de briefing verstrekt. Daarnaast wordt intensief contact onderhouden met diverse opleidingen om de aansluiting met hun studenten te optimaliseren.