Hogeschool van Amsterdam

BOOT

Update corona-maatregelen

Ondersteuning tijdens lockdown

4 jan 2021 13:07 | BOOT

Hier lees je welke ondersteuning wij bieden gedurende de lockdown tot en met 19 januari 2021.

De BOOT- en Buurtcampuslocaties zijn tot en met 19 januari gesloten, met uitzondering van:

Spreekuren

Heb je een vraag voor het Spreekuur? Bel dan maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 17:30 met de Buurtvragenlijn op: 020 - 595 23 48. Aan de telefoon bespreken we of het nodig is om langs te komen of dat we de vraag telefonisch afhandelen. Als je bij ons langskomt op de BOOT-locatie dan is het houden van afstand (1,5 meter) en het dragen van een mondkapje verplicht.

De Bonusklas

De kinderen die meedoen aan De Bonusklas op locatie Broedplaats De Vlugt krijgen de ene week op locatie ondersteuning en de andere week online. De groepen zijn hierdoor kleiner waardoor afstand bewaren makkelijker gaat. Ouders mogen niet met de kinderen mee naar binnen. De kinderen en de studenten houden in ieder geval 1,5 meter afstand en we werken met extra bescherming. De kinderen die meedoen aan De Bonusklas op de Pieter Jelles Troelstraschool en het Pluspunt krijgen iedere week online begeleiding en worden niet ontvangen op locatie. De online begeleiding is één-op-één.

De Keukentafel

De gezinnen die meedoen aan De Keukentafel krijgen geen bezoek meer van studenten. De ene week krijgen de gezinnen online ondersteuning en de andere week worden ze ontvangen in de OBA of een buurthuis. Ouders zijn tijdelijk niet welkom om op locatie deel te nemen en moeten buiten wachten. De kinderen en studenten houden in ieder geval 1,5 meter afstand. We werken met extra bescherming.

De Amsterdamse Zaak

Met ondernemers worden bij de Amsterdamse Zaak de intakegesprekken digitaal of telefonisch gehouden. Voor de belastingaangiftes worden de ondernemers wel op locatie ontvangen. De ondernemers en studenten houden minimaal 1,5 meter afstand en we werken met extra bescherming (mondkapjes zijn verplicht).