BOOT

Update corona-maatregelen

On- en offline ondersteuning

3 nov 2020 08:23 | BOOT

We werken toe naar een duurzaam advies en -ondersteuningsaanbod voor bewoners van Amsterdam Nieuw-West, Zuidoost en Oost dat corona-proof is. Een aanbod dat online en offline beschikbaar is.

Spreekuren

Wil je langskomen op het Spreekuur? Maak dan eerst een afspraak door te bellen naar een BOOT-locatie. Aan de telefoon bespreken we of het nodig is om langs te komen of dat we de vraag telefonisch afhandelen. Als je bij ons langskomt op de BOOT-locatie dan is het houden van afstand (1,5 meter) en het dragen van een mondkapje verplicht.

De Bonusklas

De kinderen die meedoen aan De Bonusklas krijgen de ene week op locatie ondersteuning en de andere week online. De groepen zijn hierdoor kleiner waardoor afstand bewaren makkelijker gaat. De kinderen en de studenten houden onderling zo veel als mogelijk afstand en we werken met extra bescherming. De online begeleiding is één-op-één.

De Keukentafel

De gezinnen die meedoen aan De Keukentafel krijgen geen bezoek meer van studenten. De ene week krijgen de gezinnen online ondersteuning en de andere week worden ze ontvangen in de OBA of een buurthuis. Ouders, het aangemelde kind én eventueel broertjes en zusjes zijn welkom. De ouders en studenten houden in ieder geval 1,5 meter afstand en de kinderen en studenten onderling zo veel als mogelijk afstand. We werken met extra bescherming.

De Amsterdamse Zaak

Met ondernemers worden bij de Amsterdamse Zaak de intakegesprekken digitaal of telefonisch gehouden. Voor de belastingaangiftes worden de ondernemers wel op locatie ontvangen, net zoals bij het inleveren van de administratie door de ondernemers. De ondernemers en studenten houden minimaal 1,5 meter afstand en we werken met extra bescherming (mondkapjes zijn verplicht).

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen of ideeën? Mail: Boot@hva.nl