Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence

Centres of Expertise centraal in podcast

12 mrt 2021 12:00 | Applied Artificial Intelligence

De Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie (FDMCI) van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) heeft haar eigen podcastserie 'Ondertussen'. In de 5e aflevering staan twee Centres of Expertise centraal: Applied AI en Creative Innovation.

Een innovatieve en ambitieuze samenwerkingsvorm tussen kennisinstellingen, het bedrijfsleven en de overheid: dat is het idee achter een Centre of Expertise (CoE). FDMCI is penvoerder van twee van de zes CoE’s van de HvA en dat mag best bijzonder genoemd worden.

In de vijfde aflevering van Ondertussen gaan presentatoren Zamani Melcherts en Frank Kresin (tevens decaan van FDMCI) in gesprek met programmamanagers Katrien de Witte (CoE Applied Artificial Intelligence ) en Dominique van Ratingen (CoE for Creative Innovation ) over hun rol en het belang van deze samenwerkingsvorm voor de samenleving en voor ons onderwijs.