Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Week van de Implementatie 16-20 januari 2017

Succesvol veranderingen implementeren

16 nov 2016 13:39 | AKMI

Implementeren van veranderingen: we hebben er dagelijks mee te maken. De wereld om ons heen vraagt dat we steeds beter en sneller implementeren. Want innovatiebudgetten worden krapper, terwijl de vraag om nieuwe oplossingen blijft. Aandacht besteden aan het invoeren, uitvoeren, monitoren en borgen van een verandering heeft grote invloed op de effectiviteit van de verandering. Om van elkaars verandertrajecten te leren, staan de jeugdsector en de publieke gezondheidszorg van maandag 16 januari tot en met vrijdag 20 januari 2017 voor het eerst in Nederland in het teken van de Week van de Implementatie. Een initiatief van het Nederlands Implementatie Collectief.

Werk jij enthousiast aan veranderingen in de jeugdsector of de publieke gezondheidszorg? Kom in actie en organiseer zelf een activiteit. Laat je inspireren en leer van elkaars verandertrajecten. Op de site van de Week van de Implementatie vind je alle informatie over de invulling en organisatie rond succesvol veranderingen implementeren.

Aanmelden UITWISSELINGSBIJEENKOMST

Wil je meepraten over de Week van de Implementatie (16-20 januari 2017) en verkennen welke mogelijkheden er zijn voor de eigen organisatie? Kom dan op 17 november van 15.20 - 17.30 uur naar de Uitwisselingsbijeenkomst van het NIC.

Deelname is gratis, wel graag een mail naar Pauline Goense