Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

HvA-project draagt bij aan internationaal implementatiecongres

3 nov 2016 12:17 | AKMI

Op 5 en 6 oktober jongstleden vond de derde Australasian Implementation Conference (AIC) plaats in Australië. Hogeschool onderzoekster Pauline Goense heeft aan dit belangrijke congres over implementatie een bijdrage geleverd door te vertellen over de projecten die vanuit de Hogeschool op dit gebied plaatsvinden.

Effectief Reflecteren

Zo voert het lectoraat 'Kwaliteit en Effectiviteit in de Zorg voor jeugd' momenteel een project uit om professionals te ondersteunen in het effectief reflecteren op de uitgevoerde programma's (zie voor meer informatie de projectpagina). Pauline heeft over dit project tijdens het congres een presentatie gegeven die hier terug te horen is.

Week van de Implementie - 16 t/m 20 januari 2017

Neem zeker ook een kijkje op die site voor alle andere presentaties waaronder die van de key note sprekers. Ook is het lectoraat mede initatiefnemer van het Nederlands Implementatie Collectief dat van 16 tot en met 20 januari 2017 de Week van de Implementatie organiseert. De Week van de Implementatie werd als afsluiter van het congres expliciet genoemd en onder andere Howard White van de Campbell Collaboration heeft via twitter opgeroepen om daarbij aanwezig te zijn.

HvA-onderzoeker Pauline Goense tijdens presentatie