Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Conferentie Krachtwerk on tour in the USA op 23 mei

21 apr 2013 15:54 | AKMI

In januari en februari 2013 zijn drie onderzoekers van het lectoraat Outreachend werken en Innoveren (OWI), een docent van SPH, een docent van MWD en een masterstudent Social Work voor 3 weken naar de Verenigde Staten afgereisd. Zij hebben daar diverse praktijken, ontwikkelaars en onderzoekers bezocht, waar men zich - net als de onderzoekers, docenten en masterstudent- bezig houdt met thema's als herstelondersteuning, cliëntsturing, empowerment en ervaringsdeskundigheid.

De kennis, inzichten en ervaringen die zij daar op hebben gedaan kunnen nu worden gebruikt voor praktijkontwikkeling, kennisontwikkeling en onderwijsontwikkeling. De conferentie Krachtwerk on tour in de USA doet verslag van deze praktijkervaringen: wat hebben we geleerd, waar waren we van onder de indruk, welke inspiratie en kennis hebben we mee terug genomen, en wat denken jullie hiervan ?

Donderdag 23 mei 2013 13.30-17.00 uur

De inloop is vanaf 13.30 uur. Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur. Hierna kan onder het genot van een hapje en een drankje verder worden gepraat.

Meer informatie en aanmelden via www.hva.nl/conferentiekrachtwerk .