Hogeschool van Amsterdam

Urban Governance and Social Innovation

BOOT beantwoordt elke week een vraag op Amsterdam FM

Studio HvA en Amsterdam FM

25 jun 2013 14:24 | BOOT

Studio HvA en Folia zenden samen elke dinsdag tussen 17.00 en 18.00 uur radioprogramma 'De Studio' uit op Amsterdam FM. Amsterdammers komen zo te weten wat de 'bewoners' van Studio HvA allemaal in, voor en met de stad doen.

Wat bruist in de stad? Vaste presentatoren zijn HvA-docent Alex van Heeswijk (minor Ondernemerschap) en Paul van de Water (directeur Folia). De studenten zitten achter de knoppen. Samen sturen zij 'het nieuwste van het nieuwste van de HvA' de ether in, aldus Alex van Heeswijk: 'De Studio is een etalage voor de bruisende dingen waaraan studenten, lectoren en docenten werken. Dingen die zij doen ín, voor en met Amsterdam. Elke week is er een vast programma waaronder de lectoren column, de vraag van de week die beantwoord wordt door BOOT (Buurtwinkels voor Onderwijs, Onderzoek en Talentontwikkeling) en een gastspreker.

Vraag van de week (BOOT)

16 april: Wieteke Seelen (Communicatiemedewerker BOOT), waarvoor kunnen buurtbewoners allemaal terecht bij BOOT. Klik hier voor het beluisteren van het radiofragment.

14 mei: Barbara Bijlstra (Coördinator Spreekuren): ik heb zware schuld en ernstige financiële problemen, kan ik dan ook bij BOOT terecht? Klik hier voor het beluisteren van het radiofragment.

21 mei: Hannah Simonse (Coördinator BOOT): wat is het aanbod van BOOT op het gebied van gezondheid, sport en voeding? Klik hier voor het beluisteren van het radiofragment.

28 mei: Bart van Grevenhof (Coördinator BOOT): wat doet BOOT met wijkeconomie en ondernemerschap? Klik hier voor het beluisteren van het radiofragment.

11 juni: Fenna Wichers (Coördinator BOOT): kan ik als woningcorporatie of projectontwikkelaar ook bij BOOT terecht? Klik hier voor het beluisteren van het radiofragment.

18 juni: Audrey Netel (Programmaleider Schoolwerkondersteuning): Wat is de Natureluur en wat heeft dat te maken met studenten? Klik hier voor het beluisteren van het radiofragment.

25 juni: Bart van Grevenhof (Coördinator BOOT): Een overzicht van verschillende projecten met de wijk. Klik hier voor het beluisteren van het radiofragment.

De afleveringen van Radio Studio HvA zijn tot 9 juli wekelijks live te beluisteren via 106.8 FM, kabel op 103.3 FM of via de live stream.