The Work Lab

The Work Lab voor organisaties

The Work Lab helpt organisaties in het publieke domein en het bedrijfsleven met inzicht in vraagstukken rond verandering van werk als gevolg van de economische transformatie. Dat doen wij door onderzoek te doen, advies te geven en professionals op te leiden.

Onze aanpak is altijd evidence based en gericht op de langere termijn. Onze onderzoekers en docenten zijn gespecialiseerd in het inzicht geven in complexe vraagstukken en veranderdynamieken. Via actie-onderzoek geven we ook samen met professionals in organisaties vorm aan verbeteringen in de werkpraktijk. Voorbeelden van onze aanpak zijn onder ‘projecten’ op deze website te vinden.

De resultaten van ons onderzoek stellen we ter beschikking via publicaties en via de ontwikkeling van ondersteuning en praktische tools voor professionals en organisaties.

Samenwerking

Als onderzoeksgroep binnen de Hogeschool van Amsterdam werken wij actief samen met organisaties. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van afstudeerstages, gastcolleges, projectonderzoek (onderzoekers, docenten en professionals), bijscholing en symposia. U kunt ook contact opnemen met lector Daniel van Middelkoop (d.van.middelkoop@hva.nl). Wij vertellen graag meer over onze ideeën en mogelijkheden.

Gepubliceerd door  CAREM 4 november 2020