Is Amsterdam over 60 jaar nog een thuisbasis voor professionals?

Ontdek het in de zevende editie van magazine Bewogen Stad

17 okt 2022 12:14

De zevende editie van online magazine Bewogen Stad staat, net als onze talkshow afgelopen voorjaar, in het teken van de stedelijke professional. In De Stad als Professie vragen we ons niet alleen af wat een urban professional nou eigenlijk is, waar zij hun morele kompas aan ontlenen en hoe zij zich tot elkaar verhouden. Maar vragen we ons ook af of een stad als Amsterdam over 60 jaar ook nog een thuisbasis voor hen kan zijn.

Deze editie van Bewogen Stad is een speciale: hij is namelijk multimediaal. Via video blikken we terug op delen van Talkshow De Stad als Professie en op schrift maken we de verdiepingsslag over de onderwerpen die daar besproken zijn. Als uitsmijter sluiten we het magazine af met een dosis inspiratie in de vorm van tips voor inspirerende boeken, films, podcasts en activiteiten die aansluiten bij het thema.

Nieuwsgierig?

Bewogen Stad

Bewogen Stad is een reeks van digitale tijdschriften over maatschappelijke kwesties in de Amsterdamse regio, uitgegeven door het Centre of Expertise Urban Governance and Social Innovation. We gaan opiniërend te werk, door met een breder publiek te delen waar we mee bezig zijn en zo bieden we een plek voor verschillende geluiden uit het maatschappelijke debat. Naast artikelen van onderzoekers biedt Bewogen Stad ruimte aan bijdragen van docenten, praktijkpartners en andere betrokkenen.

Lees ook de eerdere edities op: www.hva.nl/bewogenstad. Altijd de nieuwste editie in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.