Hogeschool van Amsterdam

Nieuw café op Wibauthof: café Fest

12 nov 2015 16:50 | Amstelcampus

Wij verwelkomen het nieuwe café Fest, wat deze week haar deuren aan het Wibauthof geopend heeft. Wie er al een kijkje heeft genomen treft een fris concept op de campus aan, waar je naast een fijn menu ook dikwijls ochtend-, middag-, of avondprogrammering kunt aantreffen. Een leuke aanvulling op de Amstelcampus!

Cafe Fest, de nieuwe 'huiskamer' van de Amstelcampus.

Martijn en Martijn, eigenaren van meerdere horecazaken in Amsterdam, presenteren vol trots Cafe Fest. Het credo is no-nonsense horeca voor een betaalbare prijs. Een plek voor studenten, docenten, medewerkers en buurt. Lekkere (take away) koffie, lunch, daghappen, snelle WiFi en genoeg plekjes om te vergaderen, studeren, (net)werken of borrelen. Doordeweeks geopend van 08.00 tot 01.00. In het weekend kun je er van 11.00 tot 03.00 uur terecht.

Cafe Fest denkt graag mee met de wensen van studenten, studieverenigingen en medewerkers. Zo is er 26 november een DJ-avond voor Fight Cancer, bedacht door studenten. En zal er ook een kertstweek plaatsvinden, die door studenten geproduceerd gaat worden.

Meer info? www.cafefest.nl en  http://facebook.com/cafefest.